Scroll Top
Andijk (Noord Holland)

Waterbuffel

waterbuffel
De waterbuffel als krachtdier

Overvloed dankzij de juiste handeling en het juiste gebed; Synchroniciteit toelaten; Lastdrager; Gegrond; Kiest soms de weg van de minste weerstand; Welvaart; Moedig; Overlevingsstrategieën; Grote kracht.

De buffel staat symbool voor overvloed en manifestatie.
Buffels hebben een brede kop en gebochelde schouders. De bochels staan voor opgeslagen krachten. Bij de buffel symboliseert het de overvloed die voor ons beschikbaar is, mits we maar weten hoe we deze in onszelf moeten aanboren.

De bochel bevindt zich op schouderhoogte, wat duidelijk maakt dat we ons moeten inspannen. De grote kop geeft aan dat we onze inspanningen moeten afstemmen op boven; het staat symbool voor onze hogere vermogens.

Het grote hoofd van de buffel is een teken van intelligentie die van een hogere orde is. Hun sterke lichamen zorgen voor een goede aarding. Bizons zijn de samenvoegende kracht tussen het spirituele en aardse, en geven de lessen van juiste actie in combinatie met gebed.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.